RaW Design

Kort om

Til salgs

Gave-idé

"Galleri"

Ørepynt

Materialer

Vedlikehold av smykkene

E-Mail


 

Kort om


 

 

RaW Design - det er meg - Randi Wølner.

Jeg har alltid holdt på med noe "litt kreativt". Som barn var det morsomste jeg visste å komme til hobby-butikken og rote rundt i mosaikk-biter og skinn-filler. Det gikk etterhvert mer i hønsestrikk og keramikk, og jeg har et morsomt minne fra da jeg sammen med min gymnas-venninne malte skapdørene i klasserommet lilla med sorte fulger og teksten "Tamme fugler snakker om frihet, de ville flyr..". Etter artium gikk jeg et år på kunst- og håndverkslinje på Røros og trivdes svært godt med å det kreative. Men - fornuften tok overhånd, så det ble nok mest "snakk om frihet" og en sikker jobb som ga penger i kassa og tak over hodet.

I årenes løp har jeg gjort litt forskjellig "på si". For noen år siden gjorde jeg noe jeg har drømt om lenge - jeg gikk kurs i sølvarbeid. Der lærte jeg å bearbeide sølv på forskjellige måter (valse, sage, lodde, oksydere osv). Dette førte ting med seg - til sølv må man ha ekte steiner - og da tok galskapen litt overhånd. Til tider drømmer jeg om natta om hva slags smykker jeg skal lage og med hvilke steiner. Litt sykt, kanskje - og ganske dyrt..

Det kreative er ikke noe jeg kan leve av, jeg har dessuten en jobb jeg trives godt i. I et forsøk på å dekke noe av utgiftene til utstyr og materialer produserer jeg litt for salg. Dette skjer innenfor hva skattemyndighetenes aksepterer, hvis noen skulle lure på det. 

Håper du liker det du ser:-) 

Det blir (nødvendigvis) aldri to helt like eksemplarer, dette er ekte "unika"-smykker.

Ta kontakt hvis du ønsker noe spesielt; jeg liker å tilpasse smykker til den som skal bruke dem.

Hilsen Randi